HISTORIEN OM CRYLLE

Siden februar 2010 har Crylle® været dansk importør af Ankarsrum Assistent Original køkkenmaskiner. Vi fokuserer på BTB markedet, og handler med isenkræmmerkæder, netbutikker, varehuse, stormagasiner, hvidevarekæder og specialbutikker.

Hos Crylle® er vi lagerførende i alle vores produkter, så vi holder en høj og konstant leveringsfrekvens til vores faste og tro kunder – derudover sikrer det selvfølgelig hurtig levering. Lagerhotellet, som vi bruger, har til huse i Brabrand ved Aarhus. Vi er altid på udkig efter spændende produkter, så vi holder øje med tidens trends hele tiden for at se, hvor markedet bevæger sig hen.

Manden bag firmaet Crylle® er Christian “Crylle” Honoré. Christian “Crylle” Honoré har stået bag andre små virksomheder. Men siden 2010 har det fortrinsvis været køkkenmaskinerne fra Sverige, hvor koncentrationen har været. Firmaet ligger på havnen i Aarhus, hvor vi sidder i et lille kontorfællesskab med andre virksomheder.

I starten af 2015 blev firmaet Gastro de Luxe ApS etableret. Gastro de Luxe Aps er et samarbejde mellem Optom ApS og Crylle® – Her importeres også highend køkkenudstyr – de fleste mærker som distributør, men også mærker hvor vi figurerer som agent og importør.