Om Crylle®

 

Crylle® ApS Balticagade 15, st. th. 8000 Aarhus C +45 2552 0002 crylle@crylle.dk

__________________

Copyright © All Rights Reserved

Historien

om Crylle

_______________

 

Siden februar 2010 har Crylle® været dansk importør af Ankarsrum Original køkkenmaskiner. Vi fokuserer på BTB markedet, og handler med isenkræmmerkæder, netbutikker, varehuse, stormagasiner, hvidevarekæder og specialbutikker. Vi har derfor ingen handel til private.

 

Hos Crylle® er vi lagerførende i alle vores produkter så vi holder en høj og konstant leveringsfrekvens til vores faste og tro kunder – derudover sikrer det selvfølgelig hurtig levering. Lagerhotellet, som vi bruger har til huse i Horsens. Vi er altid på udkig efter spændende produkter, så vi holder øje med tidens trends hele tiden for at se, hvor markedet bevæger sig hen.

 

Manden bag firmaet Crylle® er Christian “Crylle” Honoré – Christian er oprindeligt håndværker uddannet, men tog kort efter endt læretid og værnepligt afsted udenlands til ophold i bl.a. Frankrig, Østrig og USA. Efter disse små eventyr vendte Christian tilbage og begyndte at arbejde ved bl.a. Carlsberg i 5 år. Herefter begyndte det i det små med opstart af egne firmaer med diverse partnere. Det endte så ud i firmaet Crylle®, der er eneejet af Christian Honoré. Firmaet ligger på havnen i Aarhus, hvor vi sidder i et lille kontorfællesskab med andre virksomheder.

 

Kontakt

Christian Honoré

 

T +45 2552 0002 (hverdage 8-16)

@ crylle@crylle.dk

 

Linkedin

Christian “Crylle” Honoré

 

_________________

 

 

Crylle® ApS

 

Balticagade 15, st. th.

8000 Aarhus C

Danmark

 

CVR 29799687

 

Nordea Erhvervsfilial Aarhus

Skt. Clemens Torv 2-6

8000 Aarhus C

Reg.nr. 2211

Kontonr. 5498 973 452